Astra – het beste WordPress theme in 2019

Astra - WordPress theme

Astra theme bestaat zowel in een gratis versie als in een PRO versie die beiden uitblinken in hun eenvoud & snelheid.

Logo Astra Theme WordPress

Astra is een prachtig WordPress theme dat kan gebruikt worden voor portfolios, blogs, allerlei businessen, online webshops en nog veel meer.

De gratis versie wordt ondertussen al op meer dan 200 duizend websites gebruikt. Ook het feit dat het Astra theme perfect samenwerkt met de Elementor Pagebuilder, draagt toe aan hun grote succes.

Vele WordPress themes zijn niet in staat om samen te werken met de Elementor Pagebuilder, dus vandaar heeft het Astra theme een voorsprong op z’n concurrenten. Bij het activeren van de Astra Starter Sites plugin, kan je één van hun voorgemaakte templates kiezen en vervolgens importeren in jouw website.

De betalende versie heeft meer dan 70 templates beschikbaar, terwijl de gratis versie er 35 heeft.

WooCommerce webshop support

Astra werd zo ontworpen dat iedereen meteen aan de slag kan zonder 1 letter te coderen. Toch heeft men tijdens de ontwikkeling van het Astra theme ook gedacht aan de developers zelf. Het Astra theme is uitbreidbaar met custom post types en heeft bovendien uitstekende ondersteuning voor WooCommerce.

Dit zorgt ervoor dat het Astra theme ook geschikt is om een webshop te beginnen.

Bovendien is Astra 100% open source, wat wil zeggen dat je de mogelijkheid hebt om hun code te inspecteren. Voor zij die geïntresseerd zijn, kan je hier de code vinden.

Starten met Astra

Om aan de slag te gaan met hun templates dien je de Astra starter site plugin te downloaden. Hierdoor zal je in staat zijn hun voorgemaakte (kant en klare) designs te importeren in jouw website.

Astra Pro

Ook bij het Astra theme heeft men een PRO versie ontwikkeld die meer functionaliteit bied dan de gratis versie.

OnlineVerkoop.be © Alle rechten voorbehouden

SemVC Internetdiensten ❤ BE 0670.890.701