Logo ontwerpen: snel en goedkoop

Een logo ontwerpen is absoluut iets wat een meerwaarde kan bieden aan jouw website.
Lukt het om zelf een logo te ontwerpen en digitaliseren? Neen? Maak je geen zorgen!

Laat jouw logo ontwerpen door iemand die zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen van logo’s.
Voor hen voelt logo’s ontwerpen aan alsof wij onze eerste boterham in de ochtend smeren… Het loopt van zelf 😉

Laat jouw logo ontwerpen

Maar wie vertrouwen we deze tochwel zeer belangrijke taak toe?

Je kan perfect opzoek gaan naar iemand uit jouw buurt die logo’s ontwerpt, maar onze persoonlijke voorkeur om een logo te ontwerpen gaat uit naar Fiverr.

Waarom Fiverr denk je wellicht?

Omdat we maar al te vaak zien dat bedrijven er een volledige branding (huisstijl) pakket willen aan koppelen, wat meteen enkele duizenden euro’s kan kosten.

Dat willen we natuurlijk niet. We willen een logo laten ontwerpen, snel & goedkoop.

Fiverr, specialisten aan het werk

Fiverr is een online platform waar mensen hun services op aanbieden. Deze specialisten bieden hun diensten aan tegen een goedkoop tarief en werken in de meeste gevallen bijzonder snel. Dankzij het brede aanbod aan specialisten zorgt ervoor dat je altijd iemand zal vinden die jou kan helpen.

Via Fiverr kan je veel meer dan alleen maar een logo laten ontwerpen.

Zo kan je er ook voor volgende zaken terecht:

  • flyers
  • social media design
  • T-shirts
  • animaties
  • websiteteksten
  • SEO
  • Voice over
    en nog veel meer… Via deze link gaan we naar de website van Fiverr ==> http://www.fiverr.com/s2/9c2541b93c Ga vervolgens naar graphics en design => logo design.

Vervolgens ga je opzoek naar de stijl waarin je jouw toekomstig logo wil zien. Eens je dat hebt gedaan kan je een bestelling plaatsen bij die bepaalde specialist.

Fiverr platform, kies een stijl voor je toekomstig logo.

Laat hen weten wat je wil

Meestel vraagt men om wat meer informatie te geven omtrent jouw business. De naam van jouw business is waarschijnlijk de meest belangrijke info, maar daarnaast verlangt men ook dat je de kleuren aanduid waarmee men moet werken.

Dit is waar specialisten zich onderscheiden met iemand die er niks van kent. Zeg je bijvoorbeeld dat jouw zaak over een bakkerij gaat, dan zal de ontwerper dit verwerken in het logo. Vaak wordt dan ook gezegd dat een designer beschikt over een extra zintuig, wat het voor hen kinderspel maakt om een logo te ontwerpen.

Om te zien tot wat een jouw gekozen specialist in staat is kan je alvast een kijkje nemen in de showreel van de persoon.

Showcase Fiverr logo designer

Na de afgesproken ontwerptijd ontvang je weldra een email met de boodschap dat jouw logo klaar is.
Spannend! Je hebt namelijk de afgelopen dagen druk gespeculeerd over hoe jouw logo eruit zou kunnen zien, en nu is het eindelijk zover.

Bespreek het resultaat

Ben je niet 100% tevreden met het resultaat? Dan heb je vaak recht op x-aantal revisions, dit zijn herzieningen. Soms kan het zijn dat je een ongelimiteerd aantal revisions krijgt, dus aanpassingen tot je tevreden bent met het resultaat
Wanneer je hen duidelijk maakt wat je anders wil zien, zal de ontwerper dit met veel plezier gaan implementeren in het logo.

Wees niet bang om voor je mening uit te komen, je hebt er tenslotte voor betaald. Bovendien zal de ontwerper alles uit de kast halen om nadien een zo hoog mogelijke score van jou te ontvangen.

Ontwerpers met veel & hoge score’s worden namelijk als eerste getoond in het overzicht. Vandaar ontstaat er een gezonde rivaliteit onder de ontwerpers, wat ervoor zorgt dat het niveau torenhoog ligt.

Beoordeel de ontwerper

Hoe hoger hun score, des te meer ze zullen gekozen worden door anderen, des te meer ze zullen verdienen dus.

Veel succes in het zoeken naar een geschikte ontwerper.

Trending

Meest populair

Hoe maak je een leadmagnet

Hoe maak je een lead magnet?

Een lead magnet zorgt ervoor dat jij een mailinglijst kan opbouwen. Mensen zijn niet happig om zomaar hun e-mailadres te geven (ik trouwens ook niet).