Over Sem

Sem Vande Capelle

Trotse eigenaar van OnlineVerkoop.be

Jouw online business, mijn passie!

Mijn naam is Sem Vande Capelle. Ik ben 28 jaar en woon in Aalter (België). Een goeie 10 jaar geleden werd ik voor het eerst ondergedompeld in de wereld van programmeren. Mijn passie voor alles wat te maken heeft met de online wereld is sindsdien alleen maar blijven groeien.

Reeds 7 jaar mag ik mezelf de titel van “webdeveloper” geven, en daar ben ik trots op! Enkele grote projecten tijdens m’n jonge loopbaan hebben me immens veel bijgeleerd op korte tijd.

Strategie bepalen

Via onlineverkoop.be wil ik mensen helpen met de groei van hun bedrijf met behulp van de online wereld.

Dit doen we door een duidelijke strategie te kiezen die in lijn ligt met jouw business. Wie is jouw doelgroep? Hoe kunnen we deze doelgroep aanspreken? Hoe kan jouw business een oplossing bieden voor hun probleem?

Eens de strategie is bepaald kunnen we overgaan tot actie en zetten we enkele krachtige middelen in die het internet ons te bieden heeft. 

  • Een website bouwen
  • Landingspagina optimalisatie
  • SEO
  • Google analytics
  • Email automatisatie
  • Facebook Pixel
  • Facebook advertenties
  • Instagram marketing

Via onlineverkoop.be wil ik duidelijk maken dat IEDEREEN een WINSTGEVENDE & BETAALBARE website kan maken. Je leest het goed, winstgevend + betaalbaar.

Wat ik vaak zie is dat mensen stoppen op het punt wanneer hun website er goed uitziet. Dat is (in mijn ogen) de grootste fout die je kan maken als ondernemer & eigenaar van jouw website.

Dit is het moment waarop jouw online avontuur pas echt van start gaat.

Hoe krijg je de juiste mensen op jouw website? Hoe gebruik je mental triggers zodat jouw bezoeker een potentiële klant wordt? Hoe komt het dat men mijn website na 5 seconden alweer verlaat? Hoe krijg ik mensen op m’n mailinglijst?…

Via OnlineVerkoop.be ga ik een antwoord bieden op al deze vragen. Maak van jouw website een winstgevende machine! Let’s Goooooo!

Mijn traject

Mijn passie voor sport + alles wat te maken heeft met de online wereld blijft nog steeds dagelijks groeien.

Middelbaar: Sport Wetenschappen
Hoger: NMCT
Sem Vande Capelle - Online business

Breng jouw idee online tot leven!

Ik laat ambitieuze ondernemers hun business groeien met behulp van de online wereld.

Nieuwe website laten maken? 

Wij maken professionele & betaalbare websites voor elk type ondernemer.

Een nieuwe website Laten maken

1. Eerste gesprek

Tijdens ons eerste gesprek gaan we het hebben over jouw business, product, service of dienst. Samen gaan we een duidelijke strategie bepalen en kijken wat we allemaal nodig hebben voor jouw toekomstige website.

2. Ons voorstel

Onlineverkoop.be trekt zich even terug om alle benodigdheden samen te vatten. Het uiteindelijke resultaat bezorgen we als voorstel terug aan jou.

3. Content bezorgen

Eens wij een akkoord hebben bereikt wachten we geduldig het moment af wanneer je ons content (teksten, afbeeldingen) bezorgt. Absoluut geen idee hoe je hiermee begint? Geen probleem, we helpen je op weg ;-).

5. Feedback

Eens het einde in zicht is zullen we nog meer feedback vragen.

4. Website ontwikkelen

Nu is het onze beurt om jouw professionele website te ontwikkelen. Doorheen de ontwikkeling zullen we regelmatig feedback vragen.

6. Revisie(s)

Wij passen jouw website net zo lang aan totdat je er 100% tevreden mee bent!

Veelgestelde vragen

Ik ben het meest trots op mijn project Swaps.

Swaps is een online ruilplatform waarop je tweedehands games kan ruilen met mensen in de buurt.

Ik heb er 3 jaar aan gewerkt telkens na mijn normale werkuren. Uiteindelijk heeft dit project mij extreem veel bijgeleerd, zowel in de manier waarop ik kan programmeren als waarop ik de juiste mensen kon aanspreken via het internet.

 

*UPDATE*: Het project Swaps werd ondertussen offline gehaald. Na 3 maanden had het platform 800+ leden. Helaas was het project niet winstgevend genoeg om langer tijd & energie er in te steken. Met pijn in het hart maar wel een bagage vol ervaring maakte ik dan ook een einde aan het Swaps-tijdperk.

Ik heb de richting NMCT gestudeerd aan het Howest in Kortrijk.

Dit waren mijn eerste jaren als onervaren programmeur. Ik merkte vanaf dag 1 dat ik een grote achterstand moest inhalen ten opzichte van m’n medestudenten. Dit kwam doordat ik in het middelbaar Sportschool heb gedaan en ik dus totaal geen programmeerkennis had.

Met knikkende knieën ging ik dan ook het avontuur aan bij District01, waar ik tot begin 2019 voor heb gewerkt. Ik ben heel dankbaar voor de kansen die ik daar heb gekregen.

Gedurende al die jaren heb ik immens veel aan ZELFSTUDIE gedaan. De online wereld verandert zo snel, dat je dagelijks nog nieuwe zaken bijleert. Dat is meteen ook de reden waarom dit beroep zo boeiend is.

Begrijp me niet verkeerd, ik programmeer nog steeds zeer graag. Maar ik mis vaak het menselijk contact waar ik toch wel belang aan hecht.

Vaak leef je als programmeur in je eigen “cocon“, weg van alles en iedereen.

Het menselijk contact is iets wat ik oprecht graag terug wil brengen in mijn carrière. 

Door mijn kennis te gaan delen en mensen te helpen met het bouwen van een winstegevende website hoop ik een stap in de goeie richting te zetten.

Het zou voor mij persoonlijk dan ook een enorme voldoening geven mochten anderen dankzij mijn tips succesvol worden mede dankzij hun website.

WERK

In de eerste plaats blijf ik keihard werken om een betere programmeur te worden.

Daarnaast ga ik er alles aan doen om mezelf te onderscheiden op vlak van online verkopen.

Anderen helpen met hun business, service of product in de online wereld, daar ligt m’n focus.

PRIVE

Er zijn voor m’n vriendin Meghanne R. met wie ik een rooskleurige toekomst zie.

We hebben beiden een kinderwens en hopen dat deze in vervulling gaat voor m’n dertigste. Nog even zorgeloos genieten dus 😉

Ook op sportief vlak zoek ik de voorbije jaren mijn grenzen op.

Ik mag mezelf dan ook een ware GYM fanaat noemen en slaagde er vorig jaar in om brons te halen op het Belgisch Kampioenschap Mens Physique -1.76m.

Als zittend beroep vind ik het extreem belangrijk om na de werkuren de nodige beweging te hebben. Het feit dat ik koos om aan competitie te doen ligt aan de aard van het beestje vermoed ik.

Jezelf blijven uitdagen en grenzen verleggen. Heerlijk toch? 

3de plaats Belgisch Kampioenschap Mens Physique 2018 - 1.76m

Onderscheid jezelf van de concurrentie en kies voor onze ALL IN formule.

Tijdelijk 20% korting!

All-in formule OnlineVerkoop

OnlineVerkoop.be © Alle rechten voorbehouden

SemVC Internetdiensten ❤ BE 0670.890.701