Mamasplekje

Beschrijving

Meer dan alleen borstvoeding

Je kan bij ons terecht indien je meer informatie wenst omtrent borstvoeding/kolven. Wil je gewoon even je hart luchten over je borstvoedingsavontuur of heb je raad nodig over hoe je de zaken het best aanpakt? Ik sta altijd met raad en daad klaar voor jullie! 

Wij bezitten ook een groot assortiment draagdoeken om je kindje zo comfortabel mogelijk te dragen. Is er te veel keuze en weet je niet welke draagdoek je het best aankoopt. Dan mag je me altijd contacteren indien je advies nodig hebt.
Een draagdoek knopen kan de eerst malen toch wat lastig zijn, maar oefening baart kunst! Wil jij professionele hulp om de draagdoek te leren knopen? Stuur me een berichtje en dan kan ik via een videocall/telefoon uitleggen hoe je hier nu het beste aan begint. 

Tweedehands babyspullen

Wij zijn ook gespecialiseerd in de verkoop van jouw tweedehands babyspullen/zwangerschapskledij. Wil jij hierover meer weten? Klik dan zeker door naar tweedehands en daar vind er al de informatie die je nodig hebt. Toch nog vragen? Stuur me een berichtje en ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden op jouw vraag.