OnlineVerkoop - Betaalbare websites & Online Marketing

E-mailmarketing

Onze E-mailmarketingdienst omvat geautomatiseerde e-mailcampagnes en richt zich op het optimaliseren van de klantreis.

Stap 1. Installatie

Een quote die maar al te vaak onderschat wordt: “The money is in your list“. Het opbouwen van een mailinglijst is cruciaal voor jouw toekomstig succes als bedrijf!

Set-up éénmalig €250.

Waarom heb je e-mailmarketing nodig?

De Klantreis

€360

Losse Mail

€90/mail

Stap 2.Kies uw pakket

Offerte aanvragen

In 60 seconden tijd uw aanvraag indienen via onderstaand formulier! 

Waarom kiezen voor OnlineVerkoop?

Ads

Showcase

Ontgrendel de kracht van e-mailmarketing voor jouw bedrijf en ontdek de voordelen van directe, gepersonaliseerde communicatie met jouw doelgroep. Als ondernemer biedt e-mailmarketing je de mogelijkheid om betrokkenheid te vergroten, waardevolle relaties op te bouwen en conversies te stimuleren.

De klantreis

Omdat nieuwe klanten die voor het eerst in aanraking komen met een bedrijf niet snel overgaan tot aankoop van een dienst hebben we beslist om een vertrouwensband op te bouwen via e-mailmarketing. Van zodra een geïntresseerde persoon het aanvraagformulier heeft ingevuld werd automatisch de klantreis verstuurd via 4 afzonderlijke e-mails.

Feedback

Wat zeggen onze klanten?

Top service! Maakt waar wat hij beloofd en dat ook nog eens in no time. Van wat ik heb verwacht heeft hij zelfs dingen aan de website gedaan boven mijn verwachtingen. Nogmaals beter als het werk dat deze meneer heeft geleverd heb ik nergens kunnen vinden.

Sara

Silver Pro Line

Ik werk nu al voor de volle 4 maand samen met Sem en dit was de beste beslissing die ik heb genomen. Als startend bedrijf met weinig inkomende leads hielp Sem met het opzetten van kwalitatieve ads met een goede doelgroep. Hierdoor hebben we een ROI (Return on Investment) kunnen behalen van bijna 500% (En dit enkel door de lead generation) Ook de website en SEO optimalisatie doet goed zijn werk. Conclusie: Zeer goede diensten tegen zeer voordelige prijzen en de klantenservice is fenomenaal.

Nathan

Removit

Super samenwerking! Hij heeft alles voor ons uit handen genomen heel goed in design en copywriting waardoor wij zelf geen omkijken meer hadden naar de websites die hij voor ons moest bouwen. En voor een eerlijke prijs met een goede aftercare

Jordy & Sven

RTM Fulfilment

Na een kennismakingsgesprek, hebben we de opbouw van onze bedrijfswebsite toevertrouwd aan Sem van Online Verkoop. Hij werd geïnformeerd over de oorzaak van de urgentie en heeft zich plichtsbewust ontfermd over de manier waarop we onze werkwijze willen communiceren met onze doelgroep. Sem heeft oog voor detail, en is flexibel wanneer er wijzigingen dienen te gebeuren. De passie die we hebben voor onze zaak is duidelijk zichtbaar op de website, het eindresultaat is top.

Yannick

J&G Real Estate

Top service , top kerel Reeds na een paar dagen al leads binnen op de vakkundig gemaakte website

Stijn

Stijnvest

Wat ben ik blij dat ik ervoor koos om mijn website te laten maken door Sem van onlineverkoop.be. Alles werd tot in de puntjes verzorgd & als er nadien nog iets ontbrak, kon ik telkens met vragen bij hem terecht. Hij is steeds bereikbaar via Whatsapp. De communicatie is dus ook een pluspunt!

Laure

Juf Laure