OnlineVerkoop - Betaalbare websites & Online Marketing

Social Media Beheer

Wanneer we spreken over Social Media denken wij meteen aan het organisch groeien van jouw pagina en het breiken van toekomstige klanten.
Wij streven ernaar onze kennis dagelijks up to date te houden om zo optimaal gebruik te kunnen maken van het algoritme.

Welkom bij GetSocials!

Founder GetSocials.nl en een echte powerlady met oog voor detail.

Behaalde haar Social Media Management certificaat & ontfermt zich sindsdien over verschillende Social Media kanalen van bedrijven.

Door zich in te zetten voor Social Media Management zorgt ze ervoor dat ondernemers zich kunnen focussen op wat ze echt leuk vinden om te doen; namelijk hun business runnen.

Ontdek meer over Jellisa haar diensten via https://getsocials.nl/

Kies een pakket

Lite

€500/maand

Platinum

€700/maand

Gold

€900/maand

Offerte aanvragen

In 60 seconden tijd uw aanvraag indienen via onderstaand formulier! 

Waarom kiezen voor OnlineVerkoop?

Socials

Showcase

Ondertussen beheert Jellisa meer dan 12 klanten hun social media. Elk van deze partners is ontzettend tevreden over haar professionele aanpak en raden het elk bedrijf die opzoek is naar social media beheer aan.

Social Media Beheer

GetSocials ging aan de slag met het verbeteren van de online zichtbaarheid van VBM Clean. Hun Instagram pagina werd grondig ge-rebrand & dit resulteerde in een fikse stijging in het aantal bereikte accounts.
Feedback

Wat zeggen onze klanten?

Top service! Maakt waar wat hij beloofd en dat ook nog eens in no time. Van wat ik heb verwacht heeft hij zelfs dingen aan de website gedaan boven mijn verwachtingen. Nogmaals beter als het werk dat deze meneer heeft geleverd heb ik nergens kunnen vinden.

Sara

Silver Pro Line

Ik werk nu al voor de volle 4 maand samen met Sem en dit was de beste beslissing die ik heb genomen. Als startend bedrijf met weinig inkomende leads hielp Sem met het opzetten van kwalitatieve ads met een goede doelgroep. Hierdoor hebben we een ROI (Return on Investment) kunnen behalen van bijna 500% (En dit enkel door de lead generation) Ook de website en SEO optimalisatie doet goed zijn werk. Conclusie: Zeer goede diensten tegen zeer voordelige prijzen en de klantenservice is fenomenaal.

Nathan

Removit

Super samenwerking! Hij heeft alles voor ons uit handen genomen heel goed in design en copywriting waardoor wij zelf geen omkijken meer hadden naar de websites die hij voor ons moest bouwen. En voor een eerlijke prijs met een goede aftercare

Jordy & Sven

RTM Fulfilment

Na een kennismakingsgesprek, hebben we de opbouw van onze bedrijfswebsite toevertrouwd aan Sem van Online Verkoop. Hij werd geïnformeerd over de oorzaak van de urgentie en heeft zich plichtsbewust ontfermd over de manier waarop we onze werkwijze willen communiceren met onze doelgroep. Sem heeft oog voor detail, en is flexibel wanneer er wijzigingen dienen te gebeuren. De passie die we hebben voor onze zaak is duidelijk zichtbaar op de website, het eindresultaat is top.

Yannick

J&G Real Estate

Top service , top kerel Reeds na een paar dagen al leads binnen op de vakkundig gemaakte website

Stijn

Stijnvest

Wat ben ik blij dat ik ervoor koos om mijn website te laten maken door Sem van onlineverkoop.be. Alles werd tot in de puntjes verzorgd & als er nadien nog iets ontbrak, kon ik telkens met vragen bij hem terecht. Hij is steeds bereikbaar via Whatsapp. De communicatie is dus ook een pluspunt!

Laure

Juf Laure