OnlineVerkoop - Betaalbare websites & Online Marketing

Lead generatie via Social Media Advertenties

Wij zijn gespecialiseerd in het inzetten van social media advertenties op zowel Facebook als Instagram.

Ook het snelst groeiende social media platform TikTok bevat tal van mogelijkheden om jouw bedrijf in the picture te brengen.

0 +
Tevreden klanten
0
Ad spend
0 +
Sectoren

Stap 1. Installatie

Set-up éénmalig €250.

Wat houd dit precies in?

OnlineVerkoop is jouw groeipartner. Met doelgerichte strategieën tillen we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten door middel van online succes.

Waarom heb je social media advertenties nodig?

Lite pakket

€400/maand

Premium Plan

€600/maand

Stap 2.Kies uw pakket

Om optimale resultaten te behalen raden we een samenwerking aan van minstens 3 maand.

*Combineer met een ander pakket & krijg maandelijks €100 korting!

Offerte aanvragen

In 60 seconden tijd uw aanvraag indienen via onderstaand formulier! 

Waarom kiezen voor OnlineVerkoop?

Ads

Showcase

Met ruim 58.000 euro geïnvesteerd in Facebook & Instagram advertenties, beschikken we over ruime ervaring in het voeren van winstgevende campagnes. We hebben meer dan 80 bedrijven in Nederland, België, Portugal en Spanje geholpen met het genereren van LEADS of behalen van online sales.

Lead generatie campagne

Deze campagne had als doelstelling leads te genereren voor de Masterclass van SOS Vastgoed. Aan de hand van een Leadpage en het inzetten van doeltreffende Facebook + Instagram advertenties wisten we 11 LEADS te genereren voor hun event.

Online Sales campagne

Deze campagne had als doelstelling online sales te realiseren in Juf Laure haar webshop. Onze doelgroep van deze campagne zijn ouders met schoolgaande kinderen alsook leerkrachten in het lager onderwijs. We haalden maar liefst 250 sales met een advertentiebudget van €135!

Lead generatie campagne

Deze campagne had als doelstelling leads te genereren de leeghaaldiensten aangeboden door Removit. De homepage werd zo opgebouwd dat het super eenvoudig is voor mensen om een vrijblijvende offerte op te vragen. Op 4 dagen tijd haalden we 8 leads binnen voor nog geen €50 advertentiebudget.

Feedback

Wat zeggen onze klanten?

Top service! Maakt waar wat hij beloofd en dat ook nog eens in no time. Van wat ik heb verwacht heeft hij zelfs dingen aan de website gedaan boven mijn verwachtingen. Nogmaals beter als het werk dat deze meneer heeft geleverd heb ik nergens kunnen vinden.

Sara

Silver Pro Line

Ik werk nu al voor de volle 4 maand samen met Sem en dit was de beste beslissing die ik heb genomen. Als startend bedrijf met weinig inkomende leads hielp Sem met het opzetten van kwalitatieve ads met een goede doelgroep. Hierdoor hebben we een ROI (Return on Investment) kunnen behalen van bijna 500% (En dit enkel door de lead generation) Ook de website en SEO optimalisatie doet goed zijn werk. Conclusie: Zeer goede diensten tegen zeer voordelige prijzen en de klantenservice is fenomenaal.

Nathan

Removit

Super samenwerking! Hij heeft alles voor ons uit handen genomen heel goed in design en copywriting waardoor wij zelf geen omkijken meer hadden naar de websites die hij voor ons moest bouwen. En voor een eerlijke prijs met een goede aftercare

Jordy & Sven

RTM Fulfilment

Na een kennismakingsgesprek, hebben we de opbouw van onze bedrijfswebsite toevertrouwd aan Sem van Online Verkoop. Hij werd geïnformeerd over de oorzaak van de urgentie en heeft zich plichtsbewust ontfermd over de manier waarop we onze werkwijze willen communiceren met onze doelgroep. Sem heeft oog voor detail, en is flexibel wanneer er wijzigingen dienen te gebeuren. De passie die we hebben voor onze zaak is duidelijk zichtbaar op de website, het eindresultaat is top.

Yannick

J&G Real Estate

Top service , top kerel Reeds na een paar dagen al leads binnen op de vakkundig gemaakte website

Stijn

Stijnvest

Wat ben ik blij dat ik ervoor koos om mijn website te laten maken door Sem van onlineverkoop.be. Alles werd tot in de puntjes verzorgd & als er nadien nog iets ontbrak, kon ik telkens met vragen bij hem terecht. Hij is steeds bereikbaar via Whatsapp. De communicatie is dus ook een pluspunt!

Laure

Juf Laure