OnlineVerkoop - Betaalbare websites & Online Marketing

Google Ads

Met onze Google Ads-diensten vergroot je jouw online zichtbaarheid en trek je gericht verkeer aan. Bereik jouw doelgroep effectief en behaal meetbare resultaten voor jouw bedrijf.

Stap 1. Installatie

Set-up éénmalig €250.

Wat houd dit precies in?

Lite pakket

€400/maand

Premium Plan

€600/maand

Stap 2.Kies uw pakket

Om optimale resultaten te behalen raden we een samenwerking aan van minstens 3 maand. Daarna maandelijks opzegbaar.

*Combineer met een ander pakket & krijg maandelijks €100 korting!

Offerte aanvragen

In 60 seconden tijd uw aanvraag indienen via onderstaand formulier! 

Waarom kiezen voor OnlineVerkoop?

Ads

Showcase

Met ruim 58.000 euro geïnvesteerd in online advertenties, beschikken we over ruime ervaring in het voeren van winstgevende campagnes. We hebben meer dan 80 bedrijven in Nederland, België, Portugal en Spanje geholpen met het genereren van LEADS of behalen van online sales.

Online Sales campagne

Deze campagne had als doelstelling online sales te genereren in de webshop van HewaSolutions. Met een advertentiebudget van €317 zagen we een stijging van maar liefst 750% in sales!
Feedback

Wat zeggen onze klanten?

Top service! Maakt waar wat hij beloofd en dat ook nog eens in no time. Van wat ik heb verwacht heeft hij zelfs dingen aan de website gedaan boven mijn verwachtingen. Nogmaals beter als het werk dat deze meneer heeft geleverd heb ik nergens kunnen vinden.

Sara

Silver Pro Line

Ik werk nu al voor de volle 4 maand samen met Sem en dit was de beste beslissing die ik heb genomen. Als startend bedrijf met weinig inkomende leads hielp Sem met het opzetten van kwalitatieve ads met een goede doelgroep. Hierdoor hebben we een ROI (Return on Investment) kunnen behalen van bijna 500% (En dit enkel door de lead generation) Ook de website en SEO optimalisatie doet goed zijn werk. Conclusie: Zeer goede diensten tegen zeer voordelige prijzen en de klantenservice is fenomenaal.

Nathan

Removit

Super samenwerking! Hij heeft alles voor ons uit handen genomen heel goed in design en copywriting waardoor wij zelf geen omkijken meer hadden naar de websites die hij voor ons moest bouwen. En voor een eerlijke prijs met een goede aftercare

Jordy & Sven

RTM Fulfilment

Na een kennismakingsgesprek, hebben we de opbouw van onze bedrijfswebsite toevertrouwd aan Sem van Online Verkoop. Hij werd geïnformeerd over de oorzaak van de urgentie en heeft zich plichtsbewust ontfermd over de manier waarop we onze werkwijze willen communiceren met onze doelgroep. Sem heeft oog voor detail, en is flexibel wanneer er wijzigingen dienen te gebeuren. De passie die we hebben voor onze zaak is duidelijk zichtbaar op de website, het eindresultaat is top.

Yannick

J&G Real Estate

Top service , top kerel Reeds na een paar dagen al leads binnen op de vakkundig gemaakte website

Stijn

Stijnvest

Wat ben ik blij dat ik ervoor koos om mijn website te laten maken door Sem van onlineverkoop.be. Alles werd tot in de puntjes verzorgd & als er nadien nog iets ontbrak, kon ik telkens met vragen bij hem terecht. Hij is steeds bereikbaar via Whatsapp. De communicatie is dus ook een pluspunt!

Laure

Juf Laure