OnlineVerkoop - Betaalbare websites & Online Marketing

SEO

Wil je hoger scoren in Google? Met onze SEO-dienst optimaliseren we jouw website, zodat je beter zichtbaar wordt in zoekmachines en meer bezoekers aantrekt

Stap 1. Installatie

SEO optimaliseert jouw website, waardoor deze hoger in de zoekresultaten van zoekmachines verschijnt. Dit resulteert in meer zichtbaarheid voor jouw merk of bedrijf bij potentiële klanten.

Set-up éénmalig €250.

Wat houd dit precies in?

Ads

Showcase

Ontgrendel de kracht van e-mailmarketing voor jouw bedrijf en ontdek de voordelen van directe, gepersonaliseerde communicatie met jouw doelgroep. Als ondernemer biedt e-mailmarketing je de mogelijkheid om betrokkenheid te vergroten, waardevolle relaties op te bouwen en conversies te stimuleren.

Lite pakket

€400/maand

Premium Plan

€600/maand

Stap 2.Kies uw pakket

Om optimale resultaten te behalen raden we een samenwerking aan van minstens 3 maand.

*Combineer met een ander pakket & krijg maandelijks €100 korting!

Zoekmachine optimalisatie

Voorafgaand we SEO hebben toegepast voor VBM Clean hebben we eerst een grondige concurrentie analyse uitgevoerd om goed scorende keywords te vinden. Ondertussen zijn we erin geslaagd om 3 keywords in de top-3 zoekresultaten bovenaan in Google te laten verschijnen.

Feedback

Wat zeggen onze klanten?

Top service! Maakt waar wat hij beloofd en dat ook nog eens in no time. Van wat ik heb verwacht heeft hij zelfs dingen aan de website gedaan boven mijn verwachtingen. Nogmaals beter als het werk dat deze meneer heeft geleverd heb ik nergens kunnen vinden.

Sara

Silver Pro Line

Ik werk nu al voor de volle 4 maand samen met Sem en dit was de beste beslissing die ik heb genomen. Als startend bedrijf met weinig inkomende leads hielp Sem met het opzetten van kwalitatieve ads met een goede doelgroep. Hierdoor hebben we een ROI (Return on Investment) kunnen behalen van bijna 500% (En dit enkel door de lead generation) Ook de website en SEO optimalisatie doet goed zijn werk. Conclusie: Zeer goede diensten tegen zeer voordelige prijzen en de klantenservice is fenomenaal.

Nathan

Removit

Super samenwerking! Hij heeft alles voor ons uit handen genomen heel goed in design en copywriting waardoor wij zelf geen omkijken meer hadden naar de websites die hij voor ons moest bouwen. En voor een eerlijke prijs met een goede aftercare

Jordy & Sven

RTM Fulfilment

Na een kennismakingsgesprek, hebben we de opbouw van onze bedrijfswebsite toevertrouwd aan Sem van Online Verkoop. Hij werd geïnformeerd over de oorzaak van de urgentie en heeft zich plichtsbewust ontfermd over de manier waarop we onze werkwijze willen communiceren met onze doelgroep. Sem heeft oog voor detail, en is flexibel wanneer er wijzigingen dienen te gebeuren. De passie die we hebben voor onze zaak is duidelijk zichtbaar op de website, het eindresultaat is top.

Yannick

J&G Real Estate

Top service , top kerel Reeds na een paar dagen al leads binnen op de vakkundig gemaakte website

Stijn

Stijnvest

Wat ben ik blij dat ik ervoor koos om mijn website te laten maken door Sem van onlineverkoop.be. Alles werd tot in de puntjes verzorgd & als er nadien nog iets ontbrak, kon ik telkens met vragen bij hem terecht. Hij is steeds bereikbaar via Whatsapp. De communicatie is dus ook een pluspunt!

Laure

Juf Laure